CNA îi dă o amendă uriașă lui Dan Diaconescu pentru retransmisia OTV

Dan-Diaconescu
Dan-Diaconescu

DDTV a primit o amendă de 100.000 de lei din partea Consiliului Național al Audiovizualului pentru că a modificat grila de programe fără aprobarea CNA, prin retransmisia OTV în perioada 19-21 octombrie. Anterior, Consiliul sesizase Parchetul pentru că OTV ar fi transmis ilegal, pe frecvența de satelit a postului DDTV.

Societatea SC Telecroma Media SRL, deținătorul licenței audiovizuale pentru DDTV, a încălcat Legea Audiovizualului pentru că nu a solicitat aprobarea CNA pentru modificarea intervenită, spune CNA, citată de Agerpres.

CNA nu i-a permis lui Dan Diaconescu să participe la dezbaterea privind situația postului DDTV a Consiliului, împuternicirea acordată de acționarii societății SC Telecroma Media SRL nefiind acceptată de Consiliu.

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a explicat că împuternicirea trebuia semnată de administratorul special al societăţii și nu de SC Telecroma Media SRL, care se află în insolvenţă.

Dan Diaconescu spune că a transmis în perioada 19-21 octombrie de la Vatican, dar șefa CNA, Laura Georgescu, susține că emisiunile respective erau înregistrare în România și difuzate ilegal pe frecvența de satelit a DDTV. Potrivit Laurei Georgescu, tot ce trebuie să facă Dan Diaconescu pentru a obține licența de la CNA, este să o ceară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel