Ce spune Predoiu despre respingerea Codului Fiscal

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a declarat vineri, într-o conferință de presă, că argumentele pentru care președintele Klaus Iohannis a retrimis Codul fiscal în Parlament sunt corecte și că reexaminarea documentului "se impune ca urmare a proastei guvernări".

"Aceste măsuri de acompaniere a Codului Fiscal absolut necesare nu au fost pregătie. Reexaminarea Codului Fiscal se impune ca urmare a unei proaste guvernări", a subliniat Predoiu.

Guvernul Ponta, a mai susținut Cătălin Predoiu, a contractat o datorie publică uriașă prin stoparea investițiilor publice.

"Guvernul a eșuat la măsurile de contrabalansare a codului", a declarat acesta.

"Aș dori să reamintesc faptul că PNL a atras atenția asupra nevoii de acompaniere a Codului Fiscal. Înainte de trimiterea în Parlament, cât și în timpul dezbaterilor, PNL a subliniat că este o politică bună relaxarea fiscală numai dacă se continuă reformele economice și nu se perturbă politicile fiscale. Alături de colegii mei am spus: suntem pentru politici de încurajare a politicii economice numai în cazul în care guvernul continuă reformele politice în companiile de stat. Riscul ca guvenul Ponta să dezechilibreze statul este evident", a afirmat Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel