Barack Obama a răbufnit la adresa Rusiei: "Nu puteți continua să …”

Președintele SUA Barack Obama a răbufnit, vineri, la adresa Rusiei, din cauza sprijinului pe care Moscova îl acordă în Siria regimului lui Bashar al-Assad. Liderul de la Casa Albă este de părere că strategia Kremlinului în Siria este una "sortită eșecului".

"Rusia împărtășește angajamentul nostru de a lupta împotriva extremismului violent", a afirmat Barack Obama, la o întâlnire cu militari americani la baza Fort Meade (Maryland, estul Statelor Unite), organizată pentru a comemora victimele atacurilor din 11 septembrie 2001.

"Dacă sunt dispuși să lucreze cu noi și cu cele 60 de țări ale coaliției, atunci există posibilitatea unui acord politic de tranziție", a continuat președintele Statelor Unite ale Americii.

"Vestea proastă este că Rusia continuă să creadă că Assad este cineva care merită să fie sprijinit", a adăugat Barack Obama, promițând să transmită un mesaj clar Rusiei: "Nu puteți continua să aplicați o strategie ce este sortită eșecului".

Liderul sirian este "distrugătorul poporului său", a acuzat liderul de la Casa Albă, subliniind că Bashar al-Assad și-a transformat țara într-o zonă ce atrage "jihadiștii din întreaga regiune", potrivit antena3.ro.

Citește și: Președintele și-a numit fiica în funcția de vicepremier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel