ANP: Nereguli flagrante la Penitenciarul Poarta Albă. Cristi Borcea, privilegiat

Acces la aparate de fitness, televizor plasmă și frigider în cameră, dar și posibilitatea de a vorbi nelimitat la telefon sunt doar câteva facilități de care s-a bucurat la Penitenciarul Poarta Albă fostul acţionar al Clubului Dinamo, Cristi Borcea, potrivit unui raport al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Nereguli flagrante descoperite la Penitenciarul Poarta Albă, în urma unei inspecții din ultimul trimestrul al anului trecut.

Potrivit unui raport ANP, citat de B1 TV, fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea, condamnat în martie anul trecut, în Dosarul Transferurilor, s-a bucurat de numeroase privilegii în închisoare. 

Pe lângă faptul că celula în care stă Cristi Borcea a fost renovată, fostul acționar de la Dinamo avea mochetă pe jos, un televizor plasmă, un frigider, iar pe perioada iernii a avut instalat un calorifer electric. De asemenea, Borcea avea acces și la aparate de fitness, putând face mişcare cu ajutorul unei benzi de alergat şi a unei biciclete, dar și tratament preferențial din partea gardienilor care i-au dat chiar şi o cheie pentru a-i facilita accesul la un telefon instalat special pentru el în zona spălătoriei în care ar fi trebuit să lucreze.

Potrivit raportului, Borcea nu a lucrat, însă gardienii i-ar fi pontat activitatea, pentru a-i asigura reducerea pedepsei.

De asemenea, Borcea a beneficiat și de vizite peste numărul celor permise de regulament și de bani primiți în mod direct sau prin intermediul altor deținuți cărora familia sa le-a trimis fonduri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel