Angela Ciochină a murit. Dan Negru arată o parte din ultima lor discuție

Angela Ciochină, solista păpușă a Epocii de Aur, a murit după o luptă grea cu boala.

Angela Ciochină a murit departe de scenă, ea neavând norocul colegelor de breaslă precum Angela Similea, Mirabela Dauer sau Corina Chiriac care duc un trai decent. Dan Negru a scris, pe Facebook despre acest subiect trist. El a arătat și ultima discuție pe care a avut-o cu regretata artistă.

(w670)

"Doar Facebook mă mai lega de Angela Ciochină... Ieri, contul ei înca era activ. Într-o țară cu un showbiz respectat, Ciochină ar fi fost o legendă respectată! Din lecțiile lor, a Angelei Ciochina, a lui Cornel Constantiniu și a altora ar trebui să învețe și Smiley sau Andra. Dacă nu vor însănătoși showbizul, istoria se va repeta și cu ei, cândva... Iaca o frântură din ultimul meu dialog cu d-na Angela Ciochină... Dumnezeu să o odihnească!", a povestit Dan Negru.

Angela Ciochină ne-a părăsit marţi dimineaţă. Ziua de 7 iulie este una neagră pentru muzica românească. La vârsta de 60 de ani, ea nu a mai avut puterea să lupte cu ciroza hepatică cu care fusese diagnosticată în 2009. Medicii s-au străduit să-i găsească leacul şi singura alinare a femeii a fost compoziţia. S-a dedicat acesteia în speranţa ca va reveni pe scenă cândva.

VEZI ȘI: ANGELA CIOCHINĂ A MURIT. A fost găsită fără suflare în casă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel