ANGELA CIOCHINĂ A MURIT. A fost găsită fără suflare în casă

O voce de aur a muzicii românești a murit. Angela Ciochină, fostă colegă de scenă cu Angela Similea şi Mihaela Runceanu, s-a stins din viață. Artista a fost găsită fără suflare de femeie care se ocupa de curăţenia casei.

VEZI ȘI: Dan Negru, avertisment după moartea Angelei Ciochină

Una dintre cele mai cunoscute artiste, Angela Ciochină a trecut în nefiinţă. Spunea că muzica este viaţa ei şi că ar fi cântat chiar şi în scaun cu rotile. "Mă văd urcată pe scenă şi cântând", spunea în urmă în câţiva ani artista de patul de spital.

Nu își pierduse speranța că va reveni pe scenă

Plină de optimism, Angela Ciochină spunea, într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, că nu şi-a pierdut speranţa că, într-o bună zi, va reveni în show-biz.

"Aş vrea să cânt în continuare, compun, sper să găsesc un moment în care să pot înregistra, într-un studio muzical. De Revelion m-au vizitat nişte prieteni care nu m-au uitat şi care îmi bat la uşă, în zile importante. Trăiesc mai mult din drepturile de autor, căci pensia e mică", spunea cântăreața.

(w460)

Angela Ciochină a fost colegă de scenă cu Angela Similea şi Mihaela Runceanu. S-a măritat la 38 de ani, cu un om de radio, dar n-a stat cu acel bărbat decât câteva luni, pe motiv că nu aveau nimic în comun. Angela a povestit că s-au cunoscut prin telefon, scrie Spynews.

Cântăreaţa s-a născut în comuna Urecheni (judeţul Neamţ) şi era fată de preot. A lansat şlagărele "Odată cu cântecul", "Am vrut" şi "Salcâmul de pe strada mea". În 2007, după decesul tatălui ei, Angela Ciochină revenise în casa părintească. Cel mai probabil artista o să fie înmormântată la cimitirul Bellu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel