ALEGERI LOCALE ȘI PARLAMENTARE 2016. Mircea Geoană: PSRO va merge singur la alegerile din 2016

Liderul Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, a anunțat, marți, la Alba Iulia, că partidul său va merge singur la la alegerile locale și parlamentare din 2016.

"Vom merge singuri la alegerile locale și parlamentare viitoare. În mod evident suntem un partid care are o ambiție evidentă și manifestă de a fi o forță politică consistentă. Nu mergem să fim pe listele altcuiva, suntem pur și simplu în pregătirea unui moment în care PSRO va fi o forță de sine stătătoare, puternică, influentă, la anul și anii care vin, pe partea de stânga a eșichierului politic românesc", a declarat, Mircea Geoană, într-o conferință de presă cu prilejul lansării oficiale a filialei județene a PSRO, relatează Agerpres.

Cădere catastrofală în sondaje. Mircea Geoană: E tot mai evident...

Politicianul a menționat că până la 1 septembrie, din punct de vedere al reprezentării teritoriale, PSRO va avea o acoperire națională, opinând, totodată, că sistemul tradițional de partide din România este pe cale de prăbușire, fiind un produs epuizat.

"Este evident că asistăm la un final de epocă.(...) Este clar că sistemul de partide tradițional din România a ajuns practic la data de expirare. (...). Lumea simte nevoia de un alt mod de a face politică, de un alt mod de a construi partide politice și de o reprezentare care, într-adevăr, să ducă România mai departe", a adăugat liderul PSRO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel