Ioan Man, nevăzătorul care l-a făcut pe Bitman să plângă - VIDEO

În prima emisiune a celui de-al doilea sezon al show-ului X Factor, un concurent nevăzător a dovedit publicului și juriului, deopotrivă, că dacă vrei ceva cu adevărat, poți realiza tot ce ți-ai propus, chiar să-i faci pe bărbați să lăcrimeze sau să obții trei DA din partea celor trei jurați ai concursului.

Ioan Man din Mediaș, ”adoptat” de Cluj, a făcut spectacol pe scena X Factor cu vocea sa de înger. Îmbrăcat în cămașă albă și pantaloni negri, cu ochelari negri și mați la ochi și cu un zâmbet uriaș, demn de un om care este stăpân pe propriile forțe, Ioan își salută publicul: “Vă iubesc pe toți!”, spune tânărul, care nu este sigur cât va conta dizabilitatea sa în concurs. Imediat, Cheloo îi transmite că “aici, nu înseamna nimic”.

“You Raise Me Uuuup, so I can stand on mountains”, sună refrenul melodiei alese de Ioan, pe care-l interpretează din suflet, ridicând sala în picioare.  Vocea sa de înger nu-i lasă indiferenți nici pe jurați și nici pe ajutoarele lor din culise, Răzvan și Dani.

Dacă Dan Bittman nu își mai poate reține lacrimile, Delia este înmărmurită, iar Dani face eforturi disperate pentru a-și ascunde ochii împăiejeniți în fața camerelor de filmat.

Singurul care pare insensibil la vocea divină este doar Ioan Man, care așteaptă, dincolo de negura din ochiii săi, verdictul celor trei jurați, în aplauzele celor din sală care nu mai contenesc. “Sunteți minunați! Uhuu!”, le transmite Ioan celor din public pe care-i răsplătește cu o plecăciune.

Cheloo dă primul verdict: “Nu te favorizam în vreun fel, ai cântat cu suflet”, îi spune el lui Mang, rugându-l să-i explice cum reușește să nu fie doborât de crunta realitate a vieții. “Ca și tine, ca și restul.”, a fost răspunsul simplu și direct al concurentului fascinant.

“Mi-ai atins coarda sensibilî”, a spus și Delia, impresionată, mărturisindu-i că are ”vocea unui inger”. Mai greu a fost pentru Dan Bitman, dar nu pentru a se hotărî dacă verdictul este DA, ci pentru că nu-și putea reprima lacrimile, mai ales când Ioan a început să-i fredoneze și un vers dintr-un cântec mai vechi al trupei Holograf: “Nu e usooor…”

“Nu mai răsuci cuțitul în rană... Trec prin momente foarte grele și mi-ai demonstrat că nu există greutăți pe pământ, noi ni le facem singuri. Mi-ai dat putere să pot trece și eu peste greutățile mele. E un mare privilegiu pentru mine că te-am cunoscut”, a fost comentariul lui Bittman, care a ținut să-l îmbrățișeze pe cel care știe să doboare orice obstacol în viață.

„Nu mai scot cămașa asta”, a hotărât Ioan Man, impresionat și el la rându-i de gestul juratului.

Ioan Man a câștigat cei trei DA, dar și inimile tuturor, pășind în aplauzele tuturor, dincolo de o treaptă care-l apropie de un vis care ar putea deveni realitate: să câștige X Factor și să conducă propria mașină, pentru că altfel se descurcă în tot ceea ce-și propune să facă: taie legume, pune ingrediente, gătește, merge cu bicicleta în tandem prin oraș, merge pe role, schiază, face bungee jumping și chiar zboară și cu parapanta, asistat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel