Vladimir Tismăneanu a demisionat din Consiliul revistei "Sfera politicii"

tismaneanu
tismaneanu

Vladimir Tismăneanu anunță, într-o postare pe blogul personal, că demisionează din consiliul editorial al revistei "Sfera politicii", condusă de Stelian Tănase.

Politologul Vladimir Tismăneanu scrie că deşi a făcut parte din Consiliul Editorial încă de la înfiinţarea revistei, există cel puţin două motive care sunt menţionate ca fiind cauzele acestei decizii: lipsa completă de comunicare dintre conducerea revistei  şi membrii Consiliului dar şi poziţiile publice ale directorului Stelian Tănase, acestea determinând în opinia domnului Tismăneanu grave prejudicii de imagine. În aceste condiții Tismăneanu a decis să se adreseze justiției pe acest subiect, scrie Tismăneanu.

"În atare condiții, este de neconceput pentru mine să rămân membru al unui Consiliu Editorial al cărui rol nu pare a fi altul decât a de a oferi, strict pasiv, respectabilitate academică, națională și internațională, revistei pe care o conduceți. Vă rog să informați membrii Consiliului Editorial, ai redacției, precum și ai Comitetului de recenzii privind decizia mea. O voi face și eu prin publicarea acestui mesaj", se arată în scrisoarea postată pe blog de Vladimir Tismăneanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel