Viorica Vișan, caz incredibil: 10 ani după gratii, nevinovată

Viorica Vișan, acum în vârstă de 68 de ani, a fost închisă, fără vină, zece ani. A fost acuzată de omor. Mai exact de uciderea soacrei sale. 

Când avea 44 de ani, soacra sa a fost găsită ucisă și înmormântată în spatele casei. Poliția a venit la poarta femeii pentru a o chema să dea o declarație. I-a spus fiicei sale de șapte ani să stea cuminte că se întoarce. S-a întors după zece ani la o familie destrămată. 

Femeia a fost condamnată la 16 ani de închisoare pentru uciderea soacrei sale. După ce a săvârșit zece ani, unul dintre fiii săi a fost arestat pentru furt. El a scris și o scrisoare în care a recunoscut că și-a ucis bunica. A fost condamnat la 15 ani de închisoare, la trei ani după eliberarea mamei sale. 

Viorica Vișan s-a întors la o familie destrămată. Soțul său a divorțat și s-a recăsătorit, fiul său a recunoscut crima și urma să fie închis. Singura care a reușit să se descurce în viață a fost fiica sa, cea care avea 7 ani și pe care a lăsat-o în curte spunându-i că se va întoarce repede acasă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel