VIDEO. Doi pușcași marini, filmați în timp ce răpeau un afacerist. Recompensă de aproape 3 milioane de dolari

Captură video: Youtube
Captură video: Youtube

Doi pușcași marini, filmați în timp ce răpeau un afacerist pentru o răscumpărare uriașă.

Doi puşcaşi marini americani au fost arestaţi, după ce au fost filmați în timp ce răpeau un om de afaceri pentru a cere o răscumpărare de peste 2,9 milioane de dolari, informează The Sun.

Louis William Ziskin, 52 de ani, și Jeremy Hughes Manchester, 41 de ani, l-ar fi atacat pe Wen Yu Chung, în vârstă de 60 de ani, pentru că o afacere cu echipamente individuale de protecție a eșuat. Incidentul a avut loc la data de 28 martie, în plină zi, într-un restaurant din Bangkok, Thailanda. Celor doi soldaţi li s-au alăturat alţi doi bărbaţi, care au încercat să îl trântească la pământ pe omul de afaceri taiwanez.

Suspecții l-au răpit pe Chung și au cerut familiei și angajatorului său 2,95 milioane de dolari. Aceștia au refuzat să dea banii și au alertat poliția. În imaginile video se vede cum atacatorii îl târăsc pe bărbat afară din restaurant. Acesta se zbate și încearcă să scape, dar fără reușită. Alți oameni stau și privesc la tot ceea ce se întâmplă, fără să intervină. În urma presiunilor oamenilor legii, indivizii l-au eliberat pe bărbat în fața unui spital.

De ce l-au răpit pe afacerist

Polițiștii i-au arestat pe Louis Ziskin, pe Jeremy Manchester, pe polițistul thailandez Kristsnaporn Thapthawee și pe thailandezul Ekbodin Prasitnarit la data de 15 mai.

Ziskin a devenit director executiv al unei companii din Los Angeles, SUA, după ce a fost eliberat din închisoare, unde a stat 12 ani pentru trafic de droguri. Pe site-ul său, el a descris anii petrecuți în spatele gratiilor ca fiind o perioadă de „reflecție personală”.

Anul trecut, bărbatul a încheiat un contract pentru a cumpăra mănuși de nitril de aproape 3 milioane de dolari de la Paddy The Room Trading Company Limited, potrivit Bangkok Post. El a pierdut banii în urma unui conflict de afaceri. Pentru a recupera suma respectivă, bărbatul a pus la cale răpirea lui Wen Yu Chung. Totodată, Ziskin este acuzat că l-a angajat pe detectivul israelian Michael Greenberg, cel care l-a ajutat şi a complotat pentru răpirea lui Wen Yu Chung. Potrivit afaceristului răpit,  opt persoane au fost implicate în răpirea sa, ceea ce înseamnă că patru indivizi se află încă în libertate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel