Vezi câte E-uri conțin băuturile energizante comercializate în România

bautura-energizanta
bautura-energizanta

Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România a realizat în perioada iulie-august 2013 un studiu pentru a vedea câte E-uri conțin băuturile energizante comercializate în România.

În cadrul studiului au fost analizate 8 de tipuri de produse, achiziționate în mod aleatoriu și anonim de către reprezentații Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România – A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons din supermarket-urile de pe teritoriul țării, fiind produse sigure pentru consum.

Distribuitorii care au fost analizați în cadrul studiului sunt următorii : Quadrant Amroq Beverages S.R.L., S.C. Carrefour Romania S.A., real, – Hypermarket Romania S.R.L. , S.C. Mega Image S.R.L., Red Bull Romania si S.C. Coca – Cola HBC Romania S.R.L.

VEZI ȘI: Află ce conține berea cu fructe

Ca urmare a realizarii acestui studiu a reieșit faptul că din punct de vedere al numărului de E-uri, din cele 8 de tipuri de produse analizate 25% au în conținut un număr de 3 E-uri, iar 37.5 % au un conținut de 6 E-uri. Numericul de E-uri variază între 3 și 8 E-uri.

Din punct de vedere al conținutului de zahăr și /sau îndulcitori, ca urmare a studiului realizat au reieșit următoarele : 37.5 % au în conținut zahar , 25% au în conținut indulcitori, 25 % au în conținut și zahar și îndulcitori. Unul din produsele analizate au în conținut zaharoză.

VEZI AICI CE CONȚINE ENERGIZANTUL PE CARE ÎL BEI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel