Regele imobiliarelor din Ilfov, apropiat al lui Becali, a fost ucis de tren

Un bărbat a încercat să traverseze, în mod nepermis, cu bolidul său de lux, o trecere la nivel cu calea ferată și a sfârșit ucis de tren. Accidentul s-a petrecut în București. Potrivit surselor citate de Antena 3, persoana decedată este finul omului de afaceri Gigi Becali. Afaceristul Vasile Turcu a infirmat acest lucru.

Conform România Tv, bărbatul care se afla la volanul autoturismului Bentley este Nae Nicolae, supranumit regele imobiliarelor din Ilfov. Nicolae era patron al echipei de fotbal Ștefănești și prieten cu Gigi Becali. Fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo, Vasile Turcu, a declarat la Rtv că bărbatul ucis pe șoseaua Petricani la ieșirea din Capitală spre Pipera nu era finul lui Becali.

Mecanicul de locomotivă le-a declarat jurnaliștilor prezenți la fața locului că bărbatul a depășit o coloană de mașini ce aștepta semnalul luminos de trecere, iar impactul nu a putut fi evitat. ”Oamenii din tren au realizat după ce s-a oprit trenul ce s-a întâmplat. Mașina nu a luat foc, a ieșit puțin fum. Pe geam există sânge, nici nu știu dacă șoferul mai există sau nu. Trenul a frânat la 110 km la oră. Era o coloană întreagă oprită la barieră. El a depășit coloana și a trecut calea ferată (...) De la 300 de metri am văzut mașina”, a declarat acesta.

Citește și: Cine este Nae Nicolae, bărbatul ucis de tren la bariera de pe Șoseaua Petricani

Compania Națională de Căi Ferate anunță, printr-un comunicat, că circulația feroviară pe ruta București Băneasa - Pantelimon este închisă începând cu ora 10:30. Trenul IR 1681 care circulă în relaţia Bucureşti – Constanţa a surprins şi lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, dotată cu barieră automată funcţională. Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului, se arată în comunicatul companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel