Un avion s-a prăbuşit în zona Cornetu

avion_prabusit_clinceni_45282300
avion_prabusit_clinceni_45282300

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în zona localităţii Cornetu. La bord se aflau patru bărbaţi care au scăpat cu viaţă, unul dintre ei fiind grav rănit. La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie pentru a acorda primul ajutor.  Din primele informaţii, avionul s-a prăbuşit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Clinceni.

Avionul decolase în jurul orei 11.30 de pe Aerodromul Cliceni. Alături de pilot, în avion se aflau un instructor şi doi elevi care vor să-şi obţină brevetul de zbor. După decolare, avionul nu a luat însă altitudine şi pilotul şi-a dat seama că trebuie să aterizeze de urgenţă. Nu a reuşit să ducă aparatul pe pistă şi a aterizat pe un teren viran, foarte accidentat, din apropiere. A evitat însă în ultimul moment impactul cu o casă. Avionul este un model de agrement Cesna 206, aparat de zbor cu o capacitate de şase persoane.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale ISU Ilfov şi unul de descarcerare de la ISU Bucureşti.

"Două autospeciale cu apă şi spumă au plecat spre locul accidentului. Accidentul aviatic a fost anunţat la serviciul unic de urgenţă 112, persoana care a sunat a spus că o aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbuşit şi din ea iese fum. Victimele sunt conştiente, una este în stare mai gravă şi va fi transportată cu elicopterul SMURD, celelalte cu ambulanţe la spitale din Capitală", a declarat Simion Petruş, de la ISU Ilfov.

Cei patru bărbaţi au reuşit să iasă singuri din avion, iar martorii incidentului le-au acordat primul ajutor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel