Udrea, mesaj pentru cei care contestă decizia CCR privind interceptările

Elena Udrea comentează în legătură cu toată "nebunia" generată de decizia CCR privind intercepătrile, apreciind că tema corupției este din nou folosită pentru a pune "căluș democrației". 

"Cum am spus, in dosarele mele nu exista nicio interceptare cu mine, ca urmare Decizia CCR nu ma ajuta nici nu ma incurca. Cu atat mai mult imi permit o constatare, privind la toata nebunia pe care a generat-o in dezbaterea publica. Cea mai frecventa teza a celor care contesta Decizia este ca asa vor scapa coruptii.

Iata iarasi cum este folosita tema coruptiei pentru a pune calus democratiei!

In primul rand ca dosarele de coruptie sunt putine in totalul cauzelor care folosesc interceptari. Apoi ca democratia este vitala, astfel ca si daca vreo persoana acuzata de coruptie ar scapa de acuzatii urmare a Deciziei CCR, nu incape indoiala ca merita costul. Desi nu ar trebui sa existe acuzatii bazate exclusiv pe interceptari, deci probabilitatea aceasta este ca si inexistenta.

[citeste si]

Esenta dezbaterii in schimb imi pare mai usor de inteles prin comparatie: acum 26 de ani am facut o Revolutie, s-a cutremurat din temelii o societate, ca sa ne castigam libertatea. Acum suntem de parere ca este un deranj prea mare sa schimbam o situatie periculoasa pentru democratie, luand SRI-ului posibilitatea de a asculta populatia!

Serios? Inseamna ca unora le placea cand vorbeau in soapta in casa si ascultau Europa Libera cu patura pe cap, de frica Securitatii! Atunci Securitatea "ne apara de dusmanii poporului", acum "apara poporul de corupti"", a scris, vineri, pe Facebook, Elena Udrea.

Plenul CCR a admis pe 16 februarie, cu majoritate de voturi, excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor din Codul de procedură penală care prevăd că supravegherea tehnică dispusă de procuror poate fi efectuată nu doar de "organul de cercetare penală sau de lucrători specializați din cadrul poliției", ci și de "alte organe specializate ale statului".

Citește și: Augustin Zegrean, despre decizia CCR privind interceptările: Nimeni nu va rămâne nepedepsit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel