Urmărește emisiunea live


Uber a lansat UberGreen. Preţul noului serviciu

Uber a anunţat marţi lansarea în Bucureşti a unui nou serviciu.

Numit UberGreen, cu maşini 100% electrice, cu 0 emisii de carbon, serviciul pilot urmează să înceapă cu 20 de maşini Renault Zoe şi îşi propune ca cel puţin 10.000 de oameni să folosească serviciul până la finalul lunii aprilie.

Prețul noului serviciu

Preţul noului serviciu este acelaşi ca la UberSelect: 1,65 lei tarif de bază/ 0,28 lei pe minut/ 1,65 lei pe kilometru. Tariful minim este 12 lei.

Bucureşti este primul oras din Europa Centrală şi de Est cu un serviciu de ridesharing complet electric. În Europa, Uber mai oferă opţiuni de mobilitate electrice în Londra, Paris, Madrid, Amsterdam, Lisabona, Porto şi Zurich.

Oficialii spun că România a fost aleasă pentru lansarea serviciului pilot UberGreen pentru că este una dintre cele mai importante ţări din Uniunea Europeană pentru Uber, dar şi pentru că Bucureşti se confruntă cu o problemă severă a poluării aerului.

20 de mașini

Maşinile din serviciul pilot UberGreen în Bucureşti sunt modelul Renault ZOE cu noua baterie Z.E. 40, care permite o autonomie de 400 km NEDC (echivalentul unei distanţe reale de 300 km în mediu urban şi limitrof) după o singură încărcare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel