Trei bărbați au căzut în Dâmbovița. O persoană, decedată

bucuresti_dambovita
bucuresti_dambovita

Trei bărbaţi au căzut vineri în râul Dâmboviţa, zona Sema Parc, fiind scoşi de pompieri.

UPDATE: Unul dintre bărbaţii care au căzut vineri în râul Dâmboviţa, de unde au fost scoşi de pompieri, a decedat, a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov. Bărbatul avea 55 ani.

Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, a precizat că au fost scoşi din apă doi bărbaţi în stare de inconştienţă, iar al treilea este semiconştient. În prezent se acordă prim ajutor la faţa locului.

Unul dintre bărbaţi a fost intubat şi transportat la Spitalul Universitar. Un altul este supus unor manevre de resuscitare, a mai spus Daniel Vasile. Vârsta celor trei bărbaţi este cuprinsă între 40 şi 60 ani. Pentru scoaterea lor au acţionat pompierii Detaşamentului Grozăveşti, trei ambulanţe SMURD şi două SABIF.

"Se acţionează pentru oferirea primului ajutor medical pentru toți cei trei bărbaţi, cu vârste între 40 şi 60 de ani. Sunt în stare de inconştienţă şi se aplică manevre de resuscitare. A treia persoană, găsită pe mal, prezintă semne vitale. Bărbaţii erau la scăldat. Unul a sărit să îi ajute pe ceilalţi doi să îi scoată din apă şi s-a ajuns la situaţia aceasta", anunțate anterior Daniel Vasile, ISU, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel