Traian Băsescu și-a pregătit cu un milion de euro Vila Dante

Vila sau Casa Dante cum mai era cunoscută este gata să-și primească locatarul. Premierul Victor Ponta i-a invitat, miercuri, pe jurnalişti să facă turul  vilei din zona rezidențială a Capitalei, despre care se spune că a fost pregătită pentru Traian Băsescu, pentru ca acesta să se mute acolo după terminarea mandatului. Oficialul le-a spus jurnaliştilor că vila a fost modernizată cu un milion de euro.

Potrivit declaraţiilor lui Victor Ponta, vila aparţine RAAPPS. "Imobilul este viitoarea locuinţă a lui Traian Băsescu, dacă acesta îşi termină mandatul. Dacă este demis, nu va mai beneficia de ea. Vila a fost renovată începând din anul 2010, la solicitarea lui Traian Băsescu", a declarat Victor Ponta.

În vreme ce românilor li se tăiau pensiile și salariile, RAAPPS lucra de zor la renovarea Vilei Dante, din apropierea Vilei Lac 3, actuala reședință a președintelui suspendat, Traian Băsescu.

Trebuie să amintim că la vremea când a a răsuflat în presă scandalul cu alocările de fonduri pentru renovarea imobilului, conducerea RAAPPS a refuzat să comenteze acest aspect. Ulterior, regia  a trimis un comunicat prin care se explica că din cauza infiltrațiilor se procedează la  expertizarea imobilului, lucrare care costă în jur de 25. 500 de de lei fără TVA.

Se vede că expertizarea  de care vorbea conducerea RAAPPS a costat peste un milion de euro, chiar dacă muncitorii care lucrau pe șantier declarau că se fac amenajări în toată regula.

Încă un amănunt: Investițiile la acest imobil trebuiau avizate de către Secretariatul General al Guvernului care se afla în subordinea fostului premier, Emil Boc.

De asemenea, și președinția arăta că:  “Preşedintele României nu a făcut niciun demers pentru a schimba actuala reşedinţă oficială de care beneficiază pe durata mandatului de şef al statului. Preşedintele nu intenţionează să locuiască în Casa Dante, în timpul mandatului sau după expirarea acestuia”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel