Tentativă de phishing asupra clienţilor BRD

phishing
phishing

Clienţii BRD au fost, marţi, ţinta unui atac de tip phishing, pe mailuri circuland un mesaj care părea transmis de reprezentanţii băncii, în care cei vizaţi erau rugaţi să intre pe o adresă web unde li se cereau datele personale şi datele conturilor deţinute.

Între timp, site-ul cu pricina a fost identificat ca unul cu potenţial de fraudă de tip phishing şi a fost suspendat. În viitor, nu daţi crezare mesajelor în care vi se cer date personale.

Mesajul fals care urmărea să-i fraudeze pe cei creduli:

„BRD - Groupe Societe Generale a dezvoltat o noua platforma de Internet Banking pentru a face fata oricarei tentative de atac informatic. Pentru trecerea la noua platforma de Internet Banking este necesara actualizarea datelor dumneavoastra personale.

Din motive de securitate BRD - Groupe Societe Generale nu are posibilitatea de a accesa datele dumneavoastra personale, pentru aceasta este necesara o actualizare manuala de catre dumneavoastra. Actualizarea datelor personale se face direct pe site-ul nostru http://www.brd-net.ro accesandu-va contul dumneavoastra online.

Nota : BRD - Groupe Societe Generale nu va avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal. Va multumim“

ATENŢIE! Atacurile de tip phishing vin de pe site-uri care conţin elemente vizuale reale (logo, structura site, etc) ale instituţiei în numele căreia se trimite mesajul. NU vă lăsaţi păcălit de acest aspect!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel