Sorina Bota, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști mureșeni, a murit

sorina
sorina

Un accident de mașină produs în noaptea de sâmbătă avea să curme viața, la nici 40 de ani,  a unuia dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de radio mureșeni, Sorina Bota.

[caption id="attachment_281279" align="alignleft" width="310"] Foto: Adi Coco[/caption]

Accidentul s-a produs pe raza comunei Ernei, unde mașina în care se afla Sorina Bota a intrat în capul de pod din zona Selgros , pe porţiunea pe care se lucrează la carosabil. Imediat după accident Sorina Bota era conştientă şi a vorbit cu echipajul de descarcerare. Şoferul, un cetăţean italian, a coborât singur din maşină şi a fost transportat şi el de urgenţă la Spitalul Judeţean, în acest moment fiind într-o stare gravă, în comă. Decesul jurnalistei Sorina Bota a intervenit în cursul nopţii în spital, scrie tirgumureseanul.ro.

Cunoscută pentru activitatea ei prodigioasă la cotidianul 24 Ore Muresene, la Stii TV, la Radio Targu Mureş, săptămânalul Punctul, compania Reea, iniţiatoare a proiectului Poveştile Oraşului, laureată a premiului pentru jurnalism Dumitru Tinu, Sorina Bota a reprezentat un etalon pentru comunitatea ziariştilor din Tîrgu-Mureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel