EXCLUSIV  Soluţii pentru traficul din Bucureşti. Dan Cristian Popescu: Gardurile care delimitează liniile de tramvai trebuie date jos

Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2, a vorbit despre soluţiile pentru decongestionarea traficului în zona Ştefan cel Mare - Obor - Mihai Bravu.

Dan Cristian Popescu a explicat, într-un interviu acordat DC News, care sunt soluţiile pe care le vede pentru decongestionarea traficului de pe Ştefan cel Mare şi Mihai Bravu. Viceprimarul Sectorului 2 a spus, în acest context, că gardurile montate pentru delimitarea liniei de tramvai ar trebui desfiinţate. 

"Gardurile trebuie date jos pentru că nu ai o frecvenţă destul de mare a tramvaielor. Dacă ai avea tramvaie la două minute, ar avea sens gardurile, pentru că protejezi o cale de acces care-ţi transportă o masă mare de oameni. Dar dacă ai tramvai la un sfert de oră, nu au sens gardurile, pentru că tu ţii o bandă blocată, goală de cele mai multe ori şi alăturat ai două benzi blocate de autoturisme, a treia fiind blocată de maşinile parcate", a explicat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Detalii în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel