Șoc la dezvelirea bustului lui Sergiu Nicolaescu: Nu a fost așa de urât

Un bust în cinstea marelui regizor Sergiu Nicolaescu a fost astăzi dezvelit în centrul orașului Târgu Jiu, însă reacțiile celor care l-au văzut au fost surprinzătoare, deși artistul care a realizat lucrarea a explicat că a dorit să-l redea pe maestru într-o "postură de forță". "Fratele meu nu a fost așa de urât", și-a exprimat surpriza neplăcută și sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda Nicolaescu.

Aproape un an a trecut de la dispariția lui Sergiu Nicolaescu, iar soția maestrului, Dana Nicolaescu, și edilii din Târgu Jiu au reușit să ridice un bust în memoria regizorului, relatează stirileprotv.ro.

Doar că localnicii, surprinși că cel de pe soclu aduce prea puțin cu Sergiu Nicolaescu, s-au declarat totuși mulțumiți că există o plăcuță cu numele maestrului.

Au existat însă și voci care au afirmat că bustul de pe soclu ar semăna mai mult cu primarul orașului, Florin Cârciumaru.

O reacție mult mai critică a venit din partea Iolandei Nicolaescu, sora regizorului, care a spus, după ce a văzut imaginile, că este o blasfemie și că, primul lucru pe care-l va face după ce va câștiga procesul cu cumnata sa, va fi să meargă la Târgu Jiu și să dea jos acea "monstruozitate".

În schimb, artistul care a realizat lucrarea și-a explicat viziunea care l-a călăuzit în actul creator:  "Am încercat să-l redau într-o postură de forță în perioada de maturitate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel