Sfanta Maria, 15 august. Traditii si obiceiuri. Ce sa faci pentru a fi protejat

Ema Apostu / 14 aug 2018 / 19:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Sfanta Maria, 15 august. Traditii si obiceiuri. Ce să faci pentru a fi protejat Pe data de 15 august, românii prăznuiesc Adormirea Maicii Domnului. Ce tradiții și obiceiuri există în această zi.

Sfanta Maria, 15 august. Traditii si obiceiuri. Ce să faci pentru a fi protejat Ziua de 15 august este ultima în care mai poţi culege plante miraculoase pentru tratarea diferitelor afecţiuni. Nu este bine să stai cu uşa închisă pe parcursul acestei zile. Se spune că Fecioara Maria poate intra oricând în casele creştinilor pentru a împărţi harul său divin.

Sfanta Maria, 15 august. Traditii si obiceiuri. Ce să faci pentru a fi protejat Dacă ai de făcut un drum important de făcut, ia cu tine cel mai bun prieten. Se spune că în această zi pot avea descărcări electrice pentru a arăta supărarea Fecioarei Maria faţă de oamenii necredincioşi şi neuniţi.

Sfanta Maria, 15 august. Traditii si obiceiuri. Ce să faci pentru a fi protejat Plecarea la drum de unul singur arata egoism şi independentă. Dacă vrei să fii protejat, deşi mergi de unul singur la drum, ia cu tine o cruciuliţă sau un obiect sfinţit şi vei fi în afara oricărei primejdii.

Sfanta Maria, 15 august. Traditii si obiceiuri. Ce să faci pentru a fi protejat  Chiar dacă nu mai este post, ziua de 15 august trebuie respectată. Masa de Sf. Maria trebuie să fie cât mai cumpătată.

Vezi și: Sfanta Maria, 15 august. Icoana Maicii Domnului: imaginea este inversata


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27