Șerbănescu - Hagiu, dialog halucinant: Nu drumurile ucid oamenii, ci mașinile

Descriere foto:

Alin Șerbănescu, consultant în transporturi, și Augustin Hagiu, purtătorul de cuvânt al CNAIR, au discutat despre starea actuală a infrastructurii naționale și banii încasați de stat prin plata rovinietei, la emisiunea Bună, România!, de la B1TV.

Augustin Hagiu: Să ne expună defalcat, domnul purtător de cuvânt, fiecare cheltuială cu banii încasaţi din vigneta. O poate face public, să ştie şi cetăţenii de ce au plătit rovinieta. Asta cu reparatul gardurilor şi parapeţilor... viaţa oamenilor nu mai poate fi reparată. Dumneavoastră, ca instituţie, sunteţi direct responsabil (...)

Ca factor, infrastructura este al treilea, alături de ceea ce însemană vehicul și conducător auto. Acesta al treilea factor nu a plătit decât pentru o mână retezată. Noroc că persoana este încă în viaţă.

Alin Șerbănescu: Nu am văzut niciodată să fie omorât un om de drum. Eu am văzut oameni omorâţi de maşinile care circulă pe drum.

Augustin Hagiu: Orice profesor vă spune că sunt trei factori şi al treilea este infrastructura (...) O groapă poate schimba viaţa unui om sau a unei familii.

Alin Șerbănescu: Nu m-a încurcat niciodată drumul să conduc sau vreo groapă. Am respectat viteza legală şi condiţiile de drum.

Augustin Hagiu: Nu există viteză legală pentru gropi.

 

 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27