Șeful mascaților din Constanța, dezbrăcat și cu perucă la locul de muncă

Șeful DIAS, comisarul Șef Emanoil Moraru, s-a lăsat fotografiat dezbrăcat în sala de antrenamente a luptătorilor, purtând o perucă și mânuind o armă.

Șeful mascaților din Constanța, o persoană de temut pentru infractorii județului, apare în niște ipostaze mai puțin serioase. Cunoscuții îl descriu drept o un bun profesionist, dar și o persoană amuzantă, căreia îi place să se distreze la petreceri, unde cântă și la chitară. Șeful DIAS a fost în câteva rânduri pus pe șotii și la locul de muncă, unde s-a întâmplat să vină camuflat într-un boschet, iar altădată deghizat în gunoier. De această dată, comisarul șef a dus distracția de la locul de muncă la un alt nivel. Emanoil Moraru este fotografiat dezbrăcat în sala de antrenamente a luptătorilor DIAS, într-o scenă comică, apelând la o perucă și o armă, în imaginile publicate de cancan.ro

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a anunțat sâmbătă că, dacă va fi găsit vinovat, Emanoil Moraru riscă, de la o simplă mustrare, până la pierderea funcției. ”IPJ Constanţa a dispus verificări pentru a se stabili contextul în care au fost făcute fotografiile şi veridicitatea acestora. Emanoil Moraru este un poliţist bun, are un palmares bun şi o carieră impresionantă. Vor fi luate măsuri legale, dacă se va găsi vinovat. Poliţistul riscă de la o simplă mustrate până la destituire,” a declarat pentrut Rtv, Bogdan Păcuraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel