Șeful ANI i-a făcut plângere penală lui Ciuvică pentru rea-credință

Căloiu Oana / 27 ian 2013 / 22:10 Salveaza PDF Comentarii

Președintele ANI,  ”Urmârind în continuare poziția publică a lui Mugur Ciuvică la un post de televiziune față de acțiunea civilă pe care am inițiat-o în instanță împotriva dumnealui, voi formula o plângere penală în conformitate cu art.12, alin.3 din Legea 176/2010”, a scris Horia Georgescu pe o rețea de socializare.

Președintele Agenției Naționale de Integritate (ANI) vrea ca Mugur Ciuvică să răspundă în fața legii pentru solicitarea făcută Comisia de evaluare din cadrul Consiliului Național de Integritate de a-i verifica averea lui Georgescu. În urma verificărilor, Comisia nu a găsit nereguli, iar lucrarea a clasată.

”Comisia a clasat lucrarea pentru că nu au fost identificate elemente de nelegalitate”, a postat Georgescu pe pagina sa de Facebook. Șeful ANI consideră că participantul permanent de la ”Sinteza zilei” a făcut sesizarea abuziv, iar cei care fac sesizări cu rea-credință trebuie să răspundă, potrivit legii de funcționare a Agenției.

fost În decembrie 2012, Georgescu l-a dat în judecată pe Mugur Ciuvică pentru o serie de afirmații privind averea sa. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru luna martie 2013. Referitor la acest lucru, șeful ANI a declarat că va completa acțiunea civilă împotriva Antenei 3 și a Oanei Stancu.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24