Sebastian Ghiţă: Nu-l voi mai ataca pe Crin Antonescu

ghita
ghita

Deputatul PSD, Sebastian Ghiță, a declarat că a avut o discuţie cu preşedintele PSD, Victor Ponta, ca urmare a faptului că menţionarea lui Crin Antonescu în războiul declaraţiilor pe care Ghiţă l-a avut cu Sorin Roşca Stănescu, Dan Voiculescu şi Ioan Nicolae a fost interpretată drept un atac la adresa liderului PNL.

”Am avut o discuţie cu Preşedintele PSD Victor Ponta. Am convenit să nu mai existe atacuri ale mele la adresa domnului Crin Antonescu. Menţionarea numelui său în declaraţiile care îi priveau pe Voiculescu, Roşca Stănescu şi Ioan Nicolae a fost interpretată ca un atac. Sunt convins că Roşca Stănescu nu va mai ataca PSD şi pe Victor Ponta.

Voi rămâne însa o voce care să spună în PSD şi în USL adevăruri mai dureroase despre valorile pe care trebuie să ni le însuşim: libertatea presei şi a opiniei, condamnarea oricărei forme de corupţie, independenţa reală a justiţiei, protejarea instituţiilor statului, democratizarea partidelor noastre, menţinerea cursului european şi euroatlantic imprimat României. În gluma i-am spus lui Victor Ponta că sunt mogul, dar mă tratez şi că nu am în cap vedetisme mediatice”, a declarat deputatul PSD de Prahova, Sebastian Ghiţă.

 Declarația patronului de la România TV vine după ce Victor Ponta i-a ameninţat atât pe  Sebastian Ghiţă, cât  şi pe Sorin Roşca Stănescu că vor fi daţi afară din USL dacă vor continua să se certe.

"Am discutat azi (luni, n.r.) cu Antonescu acest episod tragi-comic şi am decis: prima dată când unul dintre cei doi (Sebastian Ghiţă şi Sorin Roşca Stănescu, n.red.) are de discutat cine e mai securist sau mai mogul, pleacă imediat din USL. Şi îi dăm afară. Dacă au aceste probleme importante de rezolvat între ei, să nu le facă în calitate de membri USL. Părerea lui SRS despre mine e interesantă, dar trebuie să o spună în privat", a declarat Victor Ponta, luni seara,  la Realitatea TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel