Robert Negoiță: Moment foarte trist. Am o plângere penală împotriva unor angajați

Primarul Robert Negoiță a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 3 pe numele unor membri ai consiliului local pe care îi acuză de fals, uz de fals și delapidare.

”Este un  moment trist, un moment regretabil, a spus Robert Negoiță într-un mesaj filmat și postat pe Facebook. Am depus chiar acum  o plângere penală pentru fals, uz de fals și delapidare, pe numele unor angajați. De fapt angajați în acte, directori și președinți de companii, din companiile sectorului 3, care de mai multă vreme, unii de aproape un an, nu vin la muncă, primesc salariul făcând fals, devalizând companiile sectorului 3. Ei primesc salarii fără să treacă pe la muncă. Este fix cazul binecunoscut pentru care unii au fost în detenție”, a spus Robert Negoiță făcând aluzie la cazul Dragnea-DASPC Teleorman. Primarul sectorului 3 i-a nominalizat pe Cătălin Nițu, prim-vicepreședinte PNL sector 3 și pe Cristian Sandu Cuturela, vicepreședinte în aceeași organizație de partid.

PNL să înceteze cu aceste ticăloșii

”Nu este vorba despre o răzbunare, a spus Robert Negoiță, în mesajul său video, ci vrem ca lucrurile acestea să nu se mai repete. Nu este în regulă că actuala majoritate din Consiliul local al sectorului, mă refer exact la PNL și USR, și-au pus oameni în companiile sectorului 3, oameni care nu trec pe la muncă, ci folosesc companiile sectorului ca niște sinecuri ale lor, de la partid. Aici discutăm de oameni cu funcții în PNL, mă refer la prim-vicepreședinte, la vicepreședinte, la dl. Nițu, la dl Cuturela, adică oameni cu funcții mari în organizația PNL sector 3. Nu am o problemă cu orientarea politică, fiecare face politică unde vrea, dar nu este posibil ca în niște societăți cu capital sută la sută de stat, societăți ale primăriei sectorului 3, dânșii să încaseze salarii fără să treacă pe la muncă. Salarii de mii de euro, a precizat Negoiță. În loc să ajute compania, ei încurcă, stau degeaba… E foarte  trist. Fac acest demers pentru că am speranța ca majoritatea din Consiliul Local sector 3 să se oprească din aceste ticăloșii pe care le fac. Sper că vor înceta cu aceste nenorociri și vom încerca să implementăm normalitatea în sector. Adică, oamenii care sunt angajați să vină la muncă, să producă și să își ia salariul, dacă lucrează”, a spus primarul sectorului 3, Robert Negoiță.

Organizația PNL sector 3 este condusă de Antonel Tănase, reales în funcție în acest an. Un apropiat al lui Ludovic Orban, Tănase a îndeplinit funcția de secretar general al guvernului condus de fostul lider liberal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel