Rezultate alegeri 2016. Nicușor Dan, prima reacție: Este o victorie incredibilă

Nicușor Dan a avut prima reacție după afișarea rezultateor potrivit exit-poll-urilor la alegerile parlamentare.

Suntem a treia forță politică din România. Este o victorie a democrației din România. Pentru prima oară după Revoluție, oameni care nu au mai făcut politică, intră în Parlament. Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care ne-au votat astăzi și tuturor care au strâns semnături ca noi să candidăm la aceste alegeri parlamentare. În patru ani de mandat, nu vom uita cine ne-a trimis în Parlament. E un început pentru mulți dintre noi. În ultimii ani ne-am luptat cu abuzuri ale administrației publice. Începând de azi avem mai multă putere și mai multe resurse. Ne vom lupta cu abuzurile autorităților. Urmează niște ore extrem de importante. Vreau să atrag atenția că orice abatere electorală se plătește grav., a declarat Nicușor Dan, în direct, la televizor.

Președintele USR a reacționat și pe Facebook.

Este o victorie incredibilă pentru un partid care a luat naștere în urmă cu doar 6 luni. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au votat, celor care au strâns semnături, au donat pentru noi sau care au ieșit în stradă pentru USR.

Tot ce ați făcut pentru noi cu atât entuziasm și cu atâta bună credință ne obligă. Reprezentanții noștri în Parlament au datoria să își țină promisiunile din campanie, iar noi ca partid să continuăm să creștem pe aceleași coordonate: integritate și competență. Mulțumesc!, a scris Nicușor Dan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel