Replici tăioase între jurnalista Andreea Creţulescu şi Ludovic Orban, la România TV

Turcan și Orban FOTO AGERPRES
Turcan și Orban FOTO AGERPRES

În direct la România TV, jurnalista Andreea Creţulescu şi liderul PNL Ludovic Orban au avut un schimb mai aprins de replici pe tema legii dublului standard, pe care eurodeputaţii PNL au votat-o în Parlamentul European, deşi nu o susţin. 

"Din partea PNL-ului, majoritatea parlamentarilor dumneavoastră au zis să rămână acest dublu standard. Veniţi în programul de guvernare şi spuneţi că PNL nu vrea dublu standard şi în ultima şedinţă a Parlamentului European, ai dumneavoastră au votat pentru asta", a spus jurnalista. 

Liderul PNL a spus însă că totul este o campanie de defăimare marca PSD. 

"Partidul Naţional Liberal a votat, la nivel european, împotriva acestei reglementări tocmai pentru că permite menţinerea dublului standard. Textul, aşa cum l-am vrut noi, era că este o practică comercială neloială care se sancţionează, comercializarea de produse sub aceeaşi marcă care au calităţi diferite. Cum a rezultat textul şi de ce am votat împotriva lui şi asta e vinovăţia exclusivă a PSD, pentru că ei deţin preşedinţia consiliului Uniunii Europene prin Bădălău, care habar nu are ce conţine reglementarea asta, şi pentru că au acceptat formularea asta. De fapt, se deschide poarta legală a menţinerii dublului standard", a declarat Ludovic Orban. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că a depus la Parlament un proiect de lege pentru interzicerea dublului standard în România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel