Real Madrid o urmează pe FC Barcelona. Toți angajații vor avea de suferit

Conducerea Real Madrid a fost nevoită să admită că criza de coronavirus îi afectează pe termen mai lung decât a fost estimat și vor urma măsuri drastice.

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid va reduce salariile jucătorilor săi, pentru a diminua astfel pierderile în această perioadă de pauză forţată, generată de pandemia de coronavirus, urmând astfel exemplul rivalei sale FC Barcelona, informează presa iberică.

"Planul de reducere a salariilor, studiat în birourile 'los blancos' se află încă într-un stadiu incipient. Însă nu este nicio îndoială să acesta se va aplica", scrie cotidianul El Pais, în timp ce oficialii grupării de pe Santiago Bernabeu au evitat până acum orice comentariu public pe această temă.

Publicaţia spaniolă susţine că, într-o primă fază, preşedintele Realului, Florentino Perez, a avut o discuţie cu căpitanul Sergio Ramos, pentru a-l asigura că salariile fotbaliştilor nu vor fi reduse, nici cele ale baschetbaliştilor sau celorlalţi angajaţi ai clubului, în număr de 800.

Pauza va dura prea mult

Însă, după ce a fost obligată să constate că pauza va dura prea mult timp iar finanţele clubului vor fi afectate, conducerea Realului a stabilit să reducerile salariale sunt inevitabile în cadrul echipelor de fotbal şi baschet. Măsura, care va fi luată "de comun acord cu toţi actorii", nu îi va afecta însă pe angajaţii cu cele mai mici salarii din cadrul clubului.

Luni, clubul FC Barcelona a anunţat că jucătorii săi au fost de acord să-şi reducă salariile cu 70% pe durata crizei generate de pandemia de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel