Război pe Facebook între judecătorul Alexandru Șerban și Oana Hăineală

haineala
haineala

 Un judecător folosește Facebook pentru a-și regla conturile cu noua președintă a CSM, acuzând comportamentul Oanei Hăineală.

Judecătorul Alexandru Șerban, membru al CSM, o acuză pe Oana Hăineală de apucături violente, atunci când rămâne fără argumente.  El a scris totul pe pagina de facebook, semnalează Jurnalul Național. "NU consider că dna Hăineală e potrivită, pentru cine nu a înțeles din prima. Dna Hăineala e genul care, când a rămas fără argumente, a dat cu pumnul, la propriu, în masă, la ședința plenului. Chiar țin minte ce s-a atacat atunci Cristi Danileț...", a scris judecătorul Șerban pe facebook.

Întrebat de o utilizatoare ce anume a făcut nepotrivit Oana Hăineală, judecătorul Alexandru Şerban îi răspunde: "Concret, a respins în CSM, alături de dna Ghica orice opinie contrară celei proprii, a fixat ședintele de plen când știa că lipsesc unii colegi, pt a își asigura un anumit rezultat al votului. A manifestat o totală lipsă de transparență, sistând publicarea documentelor anexate ordinii de zi a plenului sau secției. Este, prin excelență, omul lipsei de dialog".

Lucrurile nu se opresc aici. Judecătorul mai spune: "Și mai sunt și alte lucruri concrete pe care le-a făcut dna Hăineală. Nu vrei să le spun public. Întreab-o pe Laura Ștefan, ei i-am spus în privat, mai demult", a scris Alexandru Șerban pe Facebook, potrivit Jurnalul. Despre activitatea profesională, ca procuror, a Oanei Hăineală,  judecătorul Alexandru Şerban precizează: "Nu pot să fac aprecieri cu privire la conduita profesională a dnei Hăineală. Dar pot observa că a fost multă vreme detașată în afara sistemului judiciar. Parcă la dl Dan Nica, parcă la dl Chiuariu etc. Pentru exactitate, se poate verifica CV-ul ei." Judecătorul Alexandru Şerban nu este împotriva faptului că un procuror a fost ales preşedinte al CSM, dar invocă un episod care i se pare, probabil, relevant pentru ceea ce s-a intamplat la sedinţa CSM de alegere a noii conduceri: "Tot ma invita cineva la "transparentizare" zilele trecute... Ca fapt divers: la sfârșitul lunii decembrie 2012 și începutul lunii ianuarie 2013, era mare forfotă la etajul 8 în CSM. Doamnele Ghica și Hăineală își pregăteau birourile de simpli membri CSM (zugraveli etc.), semn că nu prea ieșisera bine calculele cu voturile. Se pare că doar în seara zilei de 3 ianuarie s-a rezolvat, într-un mod inedit, nr necesar de voturi. Aceasta ar explica anunțarea intempestivă a candidaturii dnei Hăineală în dimineața zilei alegerilor, în timp ce despre dl Aron se știa de câteva săptămâni că va candida".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel