Rădulescu: Fuia trebuie să explice sau să retracteze declarația despre lapte

Adrian Rădulescu, preşedintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor,  a declarat, joi, că este șocat de afirmația ministrului Stelian Fuia cu privire la laptele care se vinde în magazine, că acesta ar fi făcut în mare parte din lapte praf. Fuia trebuie să explice sau să retracteze cele spuse, a declarat Rădulescu.

"Domnul Fuia a făcut o declaraţie care şi pe mine m-a şocat. Este bine să o retracteze sau să o explice. Eu nu pot să fac o asemenea afirmaţie. Nu poţi face o asemenea afirmaţie chiar dacă se întâmplă un fenomen, trebuie să ştii punctual: unde, cum, cine, cum ai constatat, nu poţi să spui: românii sunt toţi nebuni", a spus Rădulescu, întrebat care este opinia sa în legătură cu declaraţia făcută recent de ministrul Agriculturii.

 Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, a declarat luni că o mare parte din laptele pe care îl cumpărăm din magazine este făcut din lapte praf, iar vina aparţine probabil autorităţilor, "care ar trebui să controleze acest proces".

 Adrian Rădulescu a mai spus că nu doreşte să comenteze pe marginea siguranței alementelor, domeniu de care se ocupă  Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, instituție care  se află în subordinea premierului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel