Radu Zamfir, gest surprinzător după tragedie. Ce le-a spus părinților Aurei

radu_zamfir2_99017500
radu_zamfir2_99017500

Medicul Radu Zamfir a făcut un gest surprinzător la câteva zile după accidentul aviatic care a avut loc în Munții Apuseni.

Jurnaliștii de la Romania TV au spus că doctorul a mers acasă la familia Aurei Ion și le-a povestit părinților, dar și surorilor, ce s-a întâmplat în acea zi fatidică. Radu Zamfir a încercat să le povestească care au fost ultimele clipe ale studentei la Medicină. Tatăl fetei a dezvăluit că doctorul - în momentul în care a spus ce s-a întâmplat - se afla încă în stare de șoc.

Radu Zamfir a fost cel care i-a propus Aurei Ion să-l însoțească în această expediție, el fiind coordonatorul echipei care realiza transplantul de ficat. Sora tinerei a mărturisit într-un interviu Romania TV că studenta avea o afinitate aparte pentru medic și își dorea să îi calce pe urme.

Chirurgul de la Spitalul Fundeni care s-a aflat în "avionul morții" din Munții Apuseni este considerat salvatorul colegilor săi. El este cel care, după aterizarea forțată a aparatului de zbor, a încercat să le dea tuturor primul ajutor. Din păcate, pentru Aura Ion totul a fost în zadar, tânăra a murit cu lacrimile înghețate pe obraji spunând doar că îi este foarte frig.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel