Protestatarul de Primăria lui Vanghelie: Mă caută cămătarii!

primarie
primarie

Cel de-al doilea protestatar de la Primăria Sectorului 5 susţine că a fost nevoit să se împrumute cu bani de la cămătari pentru a plăti datoriile. El a explicat că ar fi trebuit să primească banii pe contract de la Primărie, dar cum aceştia nu au venit, cei doi au trebuit să vândă tot, iar în final au împrumutat bani de la cămătari. 

"Mă caută cămătarii. Sunt ascuns că mă caută ceilalţi să-mi ia capul şi mie. Celălalt a murit din cauză a ce s-a întâmplat la Primărie şi pe mine mă caută să mă omoare, am primit o sută de ameninţări până acum, să tac din gură, să nu spun nimic", a declarat protestatarul la România Tv.

"Noi am fost subantreprenori la o firmă din Sectorul 5 care lucra pentru primărie şi nu ne-a mai dat banii. Până la urmă a venit să ne ia casele. Pe 15 trebuia să eliberăm casa, iar noi banii trebuia să-i primim de anul trecut, din iunie, avem contract", a mai spus acesta.

Ca să poată termina lucrările, cei doi s-au împrumutat cu 130.000 de euro.

Cei doi bărbaţi au mers în faţa Primăriei Sectorului 5 şi au  ameninţat că îşi vor da foc. Ei aveau o butelie cu flacără, dar şi sticle cu benzină. Autorităţile au intervenit în forţă. Bărbatul mai în vârstă avea probleme cu inima şi nu a făcut faţă şocului. Acesta a murit la scurt timp în ambulanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel