Propunerea șoc pe care i-a făcut-o Constantin lui Teo

ion-uta
ion-uta

Divorțul dintre Teo Trandafir de soțul ei, Iosef Constantin, suscită încă numeroase teorii, însă bomba a aruncat-o tatăl vedetei, Ion Uță.

Medicul Ion Uță susține că pasiunea pentru poker a lui Iosef Constantin a fost cea care a dus la separarea celor doi.

"Domnul ginere al meu i-a cerut fiicei mele să vândă tot. Sau să treacă averae pe numele lui sau, în ultimă instanță, pe numele amândorura. Teo a refuzat. Informația o am de la o amre iubire a mea", a declarat tatăl lui Teo Trandafir în cadrul emisiunii ”Wowbiz” de la Kanal D.

Doctorul din Brăila a mai ridicat și problema banilor pe care Contantin Iosef îi are, acesta chair astăzi înscriindu-se la un turneu de poker, unde taxa de participare este de 800 de euro. ”Eu nu știu câți bani se câștigă ca antrenor de rugby la juniori. Dacă banii nu sunt de colo, nu sunt din partea cealaltă, eu vă întreb: de unde sunt?", a întrebat retoric tatăl lui Teo Trandafir.

Ion Uță a povestit, de altfel, că el cunoaște foarte bine ”nebunia” pokerului. ”Această pasiune duce la pierderea soției și a averii. Eu am avut multe nopți pierdute cu acest drog, până când unul dintre noi, un medic, a ajuns la spitalul de nebuni”.

Teo Trandafir (44 de ani) și Constantin Iosef (44 de ani) s-au căsătorit pe data de 2 iunie 2012, chiar de ziua vedetei tv, însă luni au anunțat că s-au despărțit. Cei doi s-au cunoscut în decembrie 2011, pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel