Profil de şofer de demnitar. Mărturii şocante despre criminalul de la Perla

vladan deschidere
vladan deschidere

Mărturiile celor care îl cunosc pe Gheorghe Vlădan, criminalul de la Perla, au dezvăluit o serie de infomaţii şocante despre bărbatul care a comis masacrul de la coafor. Până în anul 2005 Vlădan a fost şoferul mai multor demnitari, după care a trecut ca şofer de ambulanţă la MAI. Bărbatul avea antecendete de violenţă, chiar soţia sa depusese în urmă cu câteva zile o plângere în acest sens. O femeie, al cărei soţ lucrase pentru familia Vlădan, a povestit că acesta avea intenţii criminale pe care le afirma deschis, dar nimeni nu i-a acordat atenţie.

Mai mulţi oameni care l-au cunoscut pe Gheorghe Vlădan susţin că acesta era obsedat de nevasta sa şi ar fi promis în dese rânduri că o va ucide. Unul dintre vecini spune că bărbatul a făcut un adevărat altar în dormitorul soţiei sale, mai ales după ce aceasta a ales să intenteze divorţul. „Soţul meu îl cunoştea bine, de mai mulţi ani. Acum câteva luni a lucrat la el în casă. I-a făcut lucrări de amenajare a locuinţei. Mi-a povestit că poliţistul avea o relaţie tensionată cu soţia sa. Mă aşteptam să facă aşa ceva.El era nemulţumit şi nu se putea împăca cu ideea divorţului. I-a spus soţului meu că se va răzbuna pe ea «într-un fel sau altul». Era obsedat de ideea asta", a spus femeia.

Angajatul MAI o amenința pe soția sa în fiecare zi după ce aceasta intentase divorț. Furia bărbatului s-a amplificat atunci când a aflat că femeia avea un alt iubit. ”Speriată, Florina (nevasta poliţistului - n.r.) pleca în fiecare seară de la muncă doar însoţită de către o colegă. Ştia că este în stare să îi facă orice", a declarat soțul primei victime, casiera salonului de coafură.

Soţia lui Vlădan depusese o plângere la Poliţie pe numele soţului în cre îl acuza pe acesta de violenţă. Soţia a sesizat chiar şi faptul că acesta are o armă foarte puternică dar poliţiştii nu au acţionat în niciun fel.

Vlădan a fost acuzat în 2005, de ameninţare, insultă şi loviri sau alte violenţe, instanţele de judecată dispunând achitarea aceastuia la fond şi recurs.

În 3 octombrie 2005, Vlădan a fost reclamat de un bărbat la Judecătoria sectorului 4 Bucureşti, pentru calomnie, loviri sau alte violenţe, ameninţare şi insultă, însă în iunie 2006 agentul a fost achitat, pe motiv că fapta nu există. În recurs, Tribunalul Bucureşti a admis în parte, în 11 septembrie 2006, contestaţia celui care l-a reclamat pe agent. Astfel, instanţa a decis achitarea lui în baza articolului 10, litera b, Cod procedură penală, potrivit căruia "fapta nu este prevăzută de legea penală".

Gheorghe Vlădan, angajat în prezent la Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, ca ambulanţier, deţinea un pistol de tip GLOCK, model standard. Arma avea 14 cartuşe şi un calibru de 9 milimetri. Poliţistul avea această armă din 2010 şi, în urmă cu trei săptămâni, a făcut toate demersurile pentru a-şi prelungi permisul de port armă.

Citeşte şi:

Mărturii şocante în cazul criminalului de la Perla: “Era obsedat de nevastă-sa!”

Atacatorul de la Perla avea arma din 2010, deşi era angajat din 2007

Medic: Două dintre cele trei victime ale agresiunii din coaforul de la Perla, operate la Elias

Agentul de poliţie Gheorghe Vlădan a fost acuzat în 2005 de lovire sau alte violenţe, dar achitat de instanţe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel