Procedura de alegere a vicepreşedintelui CSM va fi reluată

csm
csm

Consiliul Superior al Magistraturii va relua, pentru a patra oară,  procedura de alegere a vicepreşedintelui Consiliului, pentru ca în perioada următoare să fie depuse noile candidaturi. Judecătorii Cristi Danileț și Alina Ghica și-au retras candidaturile pentru această funcție,  miercuri.

 În timpul şedinţei, Horaţius Dumbravă a anunţat că într-o săptămână sau două Secţia pentru judecători a CSM va anunţa dacă susţine un candidat din rândul judecătorilor pentru funcţia de vicepreşedinte.

 Alina Ghica şi Cristi Danileţ se află într-o procedură de revocare din funcţiile de membri ai CSM.

 Curţile de apel s-au pronunţat în majoritate pentru revocarea judecătoarei Alina Ghica din Consiliul Superior al Magistraturii, după cum a anunţat pe 21 ianuarie Curtea de Apel Cluj, care centralizează rezultatele.

 Pe de altă parte, CSM a primit de la Judecătoria Vâlcea o adresă privind privind revocarea lui Cristi Danileţ. Potrivit unui comunicat al Judecătoriei Vâlcea, 135 de judecătorii din ţară s-au pronunţat în legătură cu revocarea lui Danileţ, dintre care 103 au fost favorabile propunerii, iar 32 nu au aderat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel