EXCLUSIV  PRESA DIN ROMÂNIA ÎN ERA DIGITALĂ - Eveniment DC MEDIA GROUP

Avem plăcerea să anunţăm Conferinţa "PRESA DIN ROMÂNIA ÎN ERA DIGITALĂ", eveniment ce are loc în Bucureşti, la JW MARIOTT Bucharest GRAND HOTEL. Evenimentul este organizat de DC MEDIA GROUP.

Presa trece printr-o perioadă de schimbări profunde. Revoluția digitală a modificat modelele de afaceri la nivelul industriei și a adus noi provocări cu privire la modul în care societățile democratice desfășoară dezbaterile publice.

Atât editorii, cât și decidenții politici fac eforturi pentru a găsi măsuri adecvate menite a face față acestor schimbări. Un număr de modificări legislative au fost deja adoptate, inclusiv noua Directivă Copyright a UE, sau sunt planificate pentru a fi adoptate.

Conferința va fi moderată de dl. Bogdan CHIRIEAC. Lista invitaților include, alături de delegația GOOGLE: oficialități publice, reprezentanți ai parlamentului, editori, reprezentanți ai agențiilor de publicitate, reprezentanți ai asociațiilor profesionale, jurnaliști și reprezentanți ai industriei IT.

LISTĂ INVITAŢI 

Printre invitaţii la eveniment se numără premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, dar şi ministrul Finanţelor, Florin Cîţu. Pe lângă aceştia, vor mai veni personalităţi importante din politică, precum Teodor Meleşcanu, Marcel Ciolacu, Marius Budăi, Alina Gorghiu, dar şi reprezentanţi ai agenţiilor de publicitate, precum şi jurnalişti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel