PNL, strategie: sciziunea PSD, unirea opoziției

PNL
PNL

Vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi a anunțat strategia liberalilor. El spune că opoziția anti PSD trebuie agregată în jurul PNL. 

"În primul rând, obiectivul strategic al moțiunii este un semnal puternic de oprire a politicilor economice ale Guvernului Dragnea-Tudose. Obiectivul politic maximal care poate fi atins, dacă toate forțele politice în afara PSD din Parlament se trezesc și înțeleg că viitorul României este în pericol, este căderea Guvernului și un prim semnal al forței politice reale a Opoziției agregate în jurul PNL," a declarat Cristian Bușoi. 

Vicepreședintele PNL spune că în acest moment opoziția anti PSD este foarte fragmentată, iar agregarea trebuie să aibă loc în jurul liberalilor, încurajând totodată fisurarea social-democraților.

"În acest moment, opoziția anti-PSD este foarte fragmentată, iar dominația politică a PSD este foarte extinsă, cu mult peste capacitatea PSD de a fi reprezentativ social pentru România. 

Pentru e echilibra raportul dintre opoziția anti-PSD și PSD, Opoziția trebuie agregată în jurul PNL, iar PSD trebuie adus la ordine, iar fisurarea inevitabilă a PSD trebuie încurajată. De la această premisă se poate porni o dezbatere mai largă, inclusiv despre reașezarea politicii românești pe o axă mult mai clară și mai echilibrată stânga-dreapta," a încheiat Cristian Bușoi.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel