Patru terorişti au fost capturaţi în urma unei acţiuni DIE, DIICOT şi Poliţia Română

DIICOT - IGPR - CIOROGARLA - CONFERINTA
DIICOT - IGPR - CIOROGARLA - CONFERINTA

Patru terorişti, între care şi liderul unei grupări islamice, au fost reţinuţi în urma unei acţiuni derulate în Bucureşti şi Maldive. La acţiune au participat forţe române şi americane.

Teroriştii au încercat să-i ia peste picior pe procurori, care aveau informaţii şi despre un transport de heroină. În pachetul în care se presupunea că era heroină, bărbaţii au pus ipsos şi un bileţel cu înjurături în limba turcă.

Un iranian şi doi turci care se ocupau cu vânzarea de armament, inclusiv de rachete sol-aer, au fost capturaţi după ce Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi Poliţia Română au organizat un flagrant delict într-o operaţiune de comercializare de droguri în valoare de trei milioane de euro, informează surse judiciare citate de Mediafax.

Cei doi cetăţeni turci care au realizat tranzacţia de armament în valoare de 15 milioane de dolari către liderul grupării islamiste, un cetăţean libanez, au încercat să vândă ipsos în loc de droguri unui agent sub acoperire.

Acţiunea a avut loc în 25 iulie, când procurorii DIICOT şi ofiţeri americani au acţionat, simultan, în Bucureşti şi Insulele Maldive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel