Patru români, printre cei mai căutaţi 14 criminali internaţionali din Marea Britanie

Poliţia britanică a dat ieri publicităţii imaginile a zece dintre cei mai violenţi criminali străini căutaţi în Marea Britanie. Suspecţi de mai multe crime, violuri şi jafuri, infractorii au imigrat în Marea Britanie din ţări precum România, Polonia, Albania şi chiar Australia pentru a încerca să scape de justiţie, iar acum sunt căutaţi pentru a fi extrădaţi

Detectivii au lansat o operaţiune de amploare, cu numele de cod Operation Sunfire,pentru a-i prinde pe cei 14 fugari, scrie [/caption]

Galeria suspecţilor internaţionali căutaţi de poliţia britanică înclude patru români, şase polonezi, şi câte o persoană din Albania, Georgia, Australia şi Egipt, iar unii dintre aceştia au intrat legal în Marea Britanie, înainte ca mandatele de arestare pe numele lor să fie emise.

Dariusz Hanusiak, 28 de ani, membru al unei bande violente din Polonia, a bătut o persoană până la moarte.

[caption id="attachment_108503" align="aligncenter" width="634" caption="(de la stânga spre dreapta) Wojciech Glowacki, Dariusz Glowacki, Ndrieim Sadushi şi Tato Kakauridze"][/caption]

Românul Ioan Creţu, 36 de ani, este acuzat şi el de crimă tot după ce a bătut un om până l-a omorât, în ţara natală. Tato Kakauridze, din Georgia, 33 de ani, este căutat după ce a înjunghiat şi ucis o persoană.

Celelalte persoane căutate pentru a fi extrădate sunt acuzate de o serie de atacuri periculoase, jafuri sau trafic de droguri.

Egipteanul Mehmoud Farah, 52 de ani, Italia, este căutat după ce, sub ameninţarea cuţitului, a încercat să violeze o persoană, în Italia

Adrian Vasilescu, de 31 de ani, este acuzat de tentativă de omor calificat, după ce, în România, a încercat să-i taie gâtul unui bărbat cu o sticlă de bere spartă.

Ion Ciprian Bobocel, 27 de ani, este acuzat că era să-şi omoare în bătaie victima, în timpul unui jaf violent care a avut loc în România.

Costin Cristian Stoica, 23 de ani, este căutat în România unde este acuzat că a stropit o femeie pe faţă cu o substanţă toxică, doar pentru a-i fura geanta.

Dane Charles Vidgen, 27 de ani, din Australia, este căutat şi el pentru violenţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel