Pătraru, atac violent: băi, boule îngâmfat

patraru
patraru

Dragoș Pătraru a scris un text extrem de dur la adresa arbitrului Alexandru Tudor, care s-a aflat la centrul terenului în partida dintre Steaua și Petrolul Ploiești.

Dragoș Pătraru este de părere că Alexandru Tudor a favorizat Steaua București, transformând ”cele cinci procente acordate gazdelor, în 40”

Dacă faceți, domnule Tudor, o analiză a jocului, veți constata – cu stupoare, sunt sigur – că la fiecare fază controversată ați judecat în favoarea Stelei. La fiecare! Orice decizie la limită a fost în favoarea gazdelor. Ați făcut din cele 5 procente acordate gazdelor (altă tâmpenie a fotbalului românesc) vreo 40”, scrie Dragoș Pătraru într-un text cu titlul ”Dragă domnule Alexandru Tudor, băi, boule îngâmfat!”.

Dragoș Pătraru mai spune că în general nu condamnă arbitri pentru greșelile pe care le fac.

”Așadar, domnule Tudor, să știți că aseară, pe Național Arena, eu, un tip care nu îi condamnă în general pe arbitri, v-am blestemat. După ce m-am liniștit am retras blestemul, deși nu cred în blesteme. Dacă ar funcționa, eu n-aș mai fi acum, pe-aici, la câți ”prieteni” am.

Culmea e că, dacă ar fi fost orice alt arbitru, nu aș fi fost atât de vehement. Dar dumneavoastră, domnule Tudor, sunteți special. Pentru că vă credeți atât de bun și atât de corect, iar în realitate sunteți un tip mediocru purtând mască de șmecher. Dacă aseară vă uram, acum îmi produceți doar scârbă!”, a scris Pătraru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel