Urmărește emisiunea live


Panică la Buzău: O mașină a polițiștilor, atacată cu o grenadă

Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a aruncat, duminică seară, o grenadă și un cartuș în mașina polițiștilor de la Rutieră din Buzău, supărat că nu a primit bere pentru descoperirea făcută.

Panică pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Buzău, la ora când buzoienii ieşeau la promenadă şi zona era extrem de aglomerată.

Un bărbat s-a dus cu o grenadă defensivă și un cartuș la maşina poliţiştilor sperând că va obţine bani pentru descoperirea făcută. Patrula care asigura siguranța rutieră în fața Parcului Crâng a trecut prin emoții mari după ce un cerșetor le-a aruncat în mașină grenada și cartușul, scrie stiridebuzau.ro.

Poliţiştii şi jandarmii au împrejmuit zona şi i-au îndepărtat pe curioşi până ce grenada a fost ridicată de pirotehniştii de la ISU, care au stabilit că grenada nu avea focoasă, iar cartuşul era gol.

Până la urmă, cei de la ISU au stabilit că grenada nu avea focoasă, iar cartuşul era gol.

Bărbatul a recunoscut în fața oamenilor legii că a luat muniția dintr-un tomberon de la marginea orașului și i-a dus pe polițiști în zona cu pricina. Ulterior, el a fost dus la Poliția municipiului unde i s-a făcut dosar penal pentru nerespectarea legii ce reglementează regimul armelor și muniţiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel