Oana Lovin, AMENDATĂ de jandarmi: i-au dat 5 minute să plece. ”Nu mai am dreptul nici să mor în țara asta”

Captură video România TV
Captură video România TV

Protestatara Oana Lovin a fost amendată de jandarmi pentru că nu a purtat mască de protecție.

Oana Lovin protestează pentru a doua zi la rând în fața primăriei conduse de Clotilde Armand. Ea a intrat în greva foamei fiind revoltată de faptul că primarul Sectorului 1 ar refuza să semneze niște acte necesare obținerii finanțării Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”. În fața Primăriei Sectorului 1 au venit astăzi și mai mulți oameni, în susținerea Oanei Lovin. La fața locului au sosit și două echipaje ale Jandarmeriei. Oana Lovin a fost legitimată și a fost anunțată că va primi o amendă pentru faptul că nu a purtat mască de protecție. Mai mult, jandarmii i-au cerut să plece din acel loc în 5 minute, lucru care a enervat-o pe protestatară.

"Cine v-a trimis că eu venisem de 5 minute? Doamna Clotilde! Cine v-a trimis? Cine v-a trimis? Legea este lege? Și spitalele de ce sunt lăsate fără finanțare dacă legea este lege?  Am deranjat-o pe madam Clotilde Armand și vine imediat Poliția. Eu nu mai am dreptul nici să intru în greva foamei, practic nu am dreptul nici să mor în țara asta.", a reacționat Oana Lovin în timp ce era somată de jandarmi să plece din fața Primăriei Sectorului 1.

VEZI ȘI: Oana Lovin, a doua zi de GREVA FOAMEI la primăria lui Clotilde. "Cîțu e mai preocupat de teroriști decât de spitale"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel