Nu poţi suspenda un om al cărui consilier se dă huţa pe poduri acoperite cu zăpadă

 Sebastian Lăzăroiu a încetat atacurile la adresa USL fix din ziua în care Victor Ponta şi Traian Băsescu au convenit ca atât ei, cât şi angajaţii lor, să fie sancţionaţi pentru lipsa unui comportament decent. Consilierul prezidenţial îşi petrece acum sărbătorile în Finlanda, împreună cu familia, dovadă că bugetarii din preajma preşedintelui nu o duc tocmai rău.

Sebastian Lăzăroiu postează pe pagina sa de Facebook fotografii făcute la Helsinki, în Ţara lui Moş Crăciun, unde se pare că a decis să-şi petreacă vacanţa de iarnă. Consilierul prezidenţial se ,joacă pe poduri acoperite cu zăpadă şi, în acest cadru jovial, pare că sunt de mult apuse vremurile în care îl ataca pe Victor Ponta sau lansa anunţuri şi predicţii cu regularitate. Totodată, bugetarul Sebastian Lăzăroiu nu o duce tocmai rău nici din punct de vedere financiar, un zbor dus-întors şi cazarea în Finanda costând mai mult decât îşi permit majoritatea persoanelor care lucrează pentru stat.

 Cât despre Traian Băsescu, aşa cum nu poţi suspenda un om care se dă cu sania, nu poţi suspenda nici un om al cărui consilier se dă huţa pe podurile din Helsinki.

 Sebastian Lăzăroiu, consilierul cu glob de cristal defect

 Actul Coabitării i-a pus lacăt la gură consilierului prezindenţial din 12 decembrie, atunci când a pornit pe Facebook ultima şicană cu Victor Ponta, pe tema sondajelor confidenţiale. Peste toate, dl. Lăzăroiu e specializat în predicţii şi ”ghiceli”. De care? O gamă largă, nedeterminată. Că USL ia la locale sub 40%, că Traian Băsescu nu-l va numi pe Victor Ponta premier, că şeful Executivului are o înţelegere cu Dan Diaconescu cu privire la privatizarea Oltchim, că social-liberalii se vor despărţi înainte de alegeri şi câte şi mai câte. Toate-s vechi nouă toate. Nici măcar unul dintre scenariile lansate de fostul ministru al Muncii nu a prins contur, darămite să se înfăptuiască pe deplin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel