Neta Şaptebani, femeia misterioasă din discuţia dintre Cionca şi Mătiuţ interceptată de SRI

octavian-tunea
octavian-tunea

Prefectul de Caraş Severin, Octavian Ţunea, a confirmat cine este femeia misterioasă care apare în convorbirea telefonică interceptată de SRI dintre deputatul PD-L de Arad Iustin Cionca şi Aurel Mătiuţ, aceasta fiind Neta Şaptebani, soţia actualului şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin şi cea care a deconspirat cu două zile înainte descinderile DNA din vama Moraviţa vameşului arădean Mihnea Feneşan.

Prefectul a declarat pentru pressalert.ro că a discutat doar cu o singură femeie care vroia să vină şef la vama Naidăş şi aceea a fost Neta Şaptebani. “ M-am dus la Oraviţa, la Poliţia de Frontieră să am o discuţie vizavi de investiţiile pentru spaţiul Schengen. Mi-a prezentat-o, acolo, în sediul Poliţiei de Frontieră, o femeie care lucrează la Poliţia de Frontieră, una Stângu Iuliana( inspector la IJPF Caraş Severin, de la compartimentul de control, n.a.). Am înţeles că e prietena ei, dracu ştie. Mi-a prezentat-o şi mi-a spus că bărbatul ei, care este acum şeful Poliţiei de Frontieră , a lucrat pe acolo.

N-am cunoscut-o nici pe ea, nici pe el, sub nicio formă, atunci. Vroia să vină din concediu de maternitate. Voia să vină la vamă la Naidăş pentru că , înainte de descinderile alea şi toată treaba aia, noi am vrut să schimbăm şi la vamă, după Poliţia de Frontieră. Şi vama are partea ei de vină. Deci ce se întâmplă în punctul vamal este problema vameşilor.

A fost o singură discuţie şi atât. Era şi Cezar Bertea (fostul şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin, n.a.) de faţă. Întâlnirea a fost l-a scur timp după ce Bertea a ajuns şef la Poliţia de Frontieră”. Octavian Ţunea şi-a amintit şi cum s-a recomandat Neta Şaptebani “femeia a spus – eu aş veni, eu îs drastică aşa. Ailaltă mi-a spus că e a dracului. Era aşa o femeie înaltă, slabă, tip de femeie rea. Se vedea pe ea”.

După întâlnirea din sediul Poliţiei de Frontieră Caraş Severin cu Neta Şaptebani, Ţunea susţine că nu s-a mai întâlnit şi nu a mai discutat cu aceasta. Ba mai mult, s-a declarat nemulţumit de faptul că soţul acesteia, subcomisarul Cristinel Şaptebani, a ajuns în fruntea Poliţiei de Frontieră Caraş Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel