Motivul halucinant pentru care nu există toalete la metrou

Stație de metrou
Stație de metrou

Sutele de mii de oameni care circulă zilnic cu metroul se lovesc mai mereu de aceeaşi problemă. Dacă ai anumite nevoi şi eşti la metrou, nu ai nicio şansă să găseşti o toaletă. O bucureşteancă, nemulţumită de acest aspect, a depus plângere la Metrorex, iar compania i-a răspuns: arhitecţii lui Ceauşescu au uitat să proiecteze toaletele.

"Problema toaletelor este una de ordin constructiv, pentru care se caută, în continuare, soluții intrucât acest aspect nu a fost luat în calcul la proiectarea metroului. Niciuna dintre stațiile de metrou de pe magistralele construite înainte de 1990 nu a avut prevăzute și nu a dispus de spații care să poata fi amenajate ca grupuri sanitare. S-a reușit totuși amenajarea unor toalete, deschise publicului călător în stațiile Piața Victoriei 1 și Piața Unirii 1, precum și în toate stațiile recent date în folosință, precum Nicolae Grigorescu 2, 1 Decembrie, Nicolae Teclu și Anghel Saligny", a răspuns conducerea Metrorex la sesizarea bucureștencei.

În aceeași comunicare, reprezentanții companiei mai anunță că stațiile noi de metrou, care vor fi date în exploatare, de pe ruta 1 Mai – Laminorului și stațiile de pe magistralele 5 și 6 vor fi dotate cu grupuri sanitare încă de la începutul construirii acestora. Astfel, bucureștenii care vor călători pe ruta Drumul Taberei - Universitate și cei care vor circula pe magistrala 6, care face legătura cu Aeroportul Internațional Henri Coandă Otopeni nu vor mai resimți lipsa grupurilor sanitare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel