Moment jenant la televiziunea rusă. "Păpuşa lui Putin" a vrut să afle situația de pe front. Un corespondent i-a spus: Înaintăm 3 cm pe zi - Video

Moment jenant la televiziunea rusă. "Păpuşa lui Putin" a vrut să afle situația de pe front. Un corespondent i-a spus: Înaintăm 3 cm pe zi / Foto: Captură video Twitter Francis Scarr
Moment jenant la televiziunea rusă. "Păpuşa lui Putin" a vrut să afle situația de pe front. Un corespondent i-a spus: Înaintăm 3 cm pe zi / Foto: Captură video Twitter Francis Scarr

Jurnalista Olga Skabeieva, numită și "păpuşa lui Putin" a avut parte de un moment jenant la televizor.

Jurnalista Olga Skabeieva, numită și "păpuşa lui Putin", a fost nevoită să întrerupă transmisiunea în direct a unui corespondent, după ce l-a întrebat despre succesele armatei ruse în estul Ucrainei. 

"Continuă, te rog, să ne spui despre toate satele pe care urmează să le luăm", i-a cerut aceasta corespondentului de război Dmitri Steșin, pe care l-a întrebat dacă succesul înaintării armatei ruse "poate fi măsurat în metri sau kilometri". Cel mai probabil prezentatoarea de la Rossia 1 se aștepta ca jurnalistul să îi laude pe soldații ruși, însă răspunsul acestuia a lăsat-o mască.

"Olga, îl voi cita pe un prieten de-al meu, lunetist, care de multe luni lucrează în Donețk: "Înaintăm 3 cm pe zi...". E fraza lui, fără comentarii”, i-a răspuns Dmitri Steșin, moment în care Skabeieva a încheiat rapid transmisiunea, mulțumindu-i corespondentului pentru intervenție.


"Păpuşa lui Putin", declarații halucinante. A cerut ca Rusia să bombardeze Marea Britanie în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

În luna septembrie, Olga Skabeieva, a declarat într-un talk-show, răspunzând unui deputat, că Rusia ar fi trebuit să bombardeze nuclear Regatul Unit în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a, relatează Yahoo News, potrivit Ziarul de Iași.

Ea este supranumită "păpuşa lui Putin" şi a făcut aceste declaraţii la o oră de mare audienţă, luni, potrivit The Independent. Jurnalista i-a răspuns astfel deputatului Andrei Guruliov, care a vorbit despre războiul rus din Ucraina vinerea trecută.

"Biden a declarat că în timpul evenimentelor (din Ucraina n.r.), Rusia a folosit armament chimic sau că a efectuat atacuri nucleare pe teritoriul ucrainean. Aşi auzit aceste prostii?", a întrebat vineri Andrei Guruliov.

"Ce-l face să creadă că vom efectua un atac nuclear în Ucraina? Trebuie apoi să trăim în continuare acolo! Şi avem o groază de alte ţinte, iar (baza militară americană n.r.) Ramstein (din Germania n.r.) este una dintre ele, dar poate aştepta. De ce să bombardăm Ucraina sau Germania, când există Marea Britanie, rădăcina răului?", a spus aceasta.

Olga Skabeieva i-a răspuns că "ar fi trebuit s-o facem azi (luni n.r.). Toată lumea bună este acolo, să asiste la funeraliile (Reginei Elisabeta a II-a n.r.)". Vezi mai mult AICI.

Vedetele lui Putin. Cine sunt jurnaliștii care lucrează la comanda liderului de la Kremlin și ce proprietăți de lux au în Europa 

Vedetele de la televiziunile lui Vladimir Putin au averi uriașe. Unul dintre cei mai populari prezentatori din Rusia are cetățenie britanică și deține un apartament în Londra, cumpărat cu aproximativ un milion de euro. Prezentatorul de știri este considerat un propagandist al președintelui Rusiei.

Serghei Brilev vorbește despre războiul  din Ucraina la un post controlat de stat, iar TV Rossiya 1 descrie războiul drept o operațiune militară specială, care protejează guvernul Ucrainei. În acest context, miniștrii guvernului britanic sunt sub presiune pentru a impune sancțiuni împotriva prezentatorului. Și alte vedete de televiziune din Rusia s-au confruntat deja cu sancțiuni din partea Uniunii Europene pentru dezinformare privind războiul din Ucraina, scrie The Guardian. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel