€ 5.0904
|
$ 4.3406
|
Curs valutar: € 5.0904
|
$ 4.3406
 

De ce e bine să mănânci șorici. Mihaela Bilic: Merge de minune cu vinul sau țuica fiartă

sorici Imagine cu șorici. Foto: Captură video Youtube Bubuka Cuisine
 

Nutriționistul Mihaela Bilic le recomandă românilor să profite de această perioadă și să mănânce șorici.

Nutriționistul Mihaela Bilic spune că șoriciul este bogat în colagen, recomandând această gustare în perioada sărbătorilor de iarnă deoarece ar fi potrivită și pentru siluetă, și pentru sănătate.

"Aperitivul de sezon de care trebuie profitat? Șoriciul! Da, e pielea porcului care se pârlește și se curăță bine de grăsime, se dă cu sare și se taie în șuvițe subțiri! Da, e o sursă concentrată de colagen perfect compatibil cu organismul uman!

Mihaela Bilic: Șoriciul are sub 10% grăsime și 20% proteine, adică colagen

Merge de minune cu vinul sau țuica fiartă, se potrivește în dietele proteice sau Ketogenice, are sub 10% grăsime și 20% proteine, adică colagen.

Dă consistență tuturor preparatelor tradiționale din porc, de la tobă și lebăr, până la piftie. Cu numai 160cal/100g e o gustare de iarnă potrivită și pentru siluetă și pentru sănătate!", a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close